2015. május 7., csütörtök

Johanna Lindsey: Álmaim férfija (előkészületben)


Johanna Lindsey
lebilincselő mesélő, aki úgy fonja a romantikus történetek szálait, mint senki más. Megnyerő jellemekből, lélegzetelállító kalandokból és lüktető szenvedélyből szőtt históriái megérintik olvasói szívét.

A környék legkívánatosabb lánya, a vadóc és szeszélyes Megan Penworthy házassági terveinek célpontja Ambrose St. James – egy férfi, akivel még sosem találkozott, ám feltett szándéka, hogy feleségül megy hozzá. Más kérő szóba sem jöhet, különösen nem Devlin Jefferys, a meglehetősen jóképű, de rendkívül alacsony sorból származó lótenyésztő.

A cserfes, hercegi címre vadászó vörös szépség elbűvöli Sir Ambrose-t, aki azért adja ki magát a rangtalan Jefferysnek, hogy elkerüljön egy valószínűleg halállal végződő párbajt. Megesküszik, hogy elcsábítja és megszelídíti a lányt, mégpedig úgy, hogy közben valódi személyazonosságát sem fedi fel – ezzel áthúzva Megan számításait arról, hogy álmai férfijával kösse össze az életét. Csakhogy a férfi nem tudja, hogy az igéző kis cselszövő lesz az egyetlen nő, akit valaha is feleségül kívánna venni.

AZ ÉRZÉKI TÖRTÉNETRE VÁGYÓ OLVASÓ NEM FOG CSALÓDNI JOHANNA LINDSEY-BEN.

Chicago Sun-Times

2 megjegyzés:

  1. Kedves Gabo
    Érdeklődnék, hogy ez a regény mennyiben tér el a Pannon kiadó által 1993-ban Álmaim hercege címen megjelentetett, 1992-es MEN OF MY DREAMS fordításától és mikor jelenik meg?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves izababa!
      A regény egésze fordításban jelenik meg, várhatóan június közepén.

      Törlés