2017. május 17., szerda

Nyári újdonságaink!

Nemsokára itt a nyár, ami hagyományosan a romantikus regények időszaka. Mi is nagyon sok új könyvvel készülünk, és mivel már többen is jelezték, így röviden ízelítőt is adunk belőlük a itt a blogon.

Nora Roberts: A Sors csillagai



Májusban Nora Robert újabb trilógiájába kezdünk. Az Őrzők három férfi és három nő története, akik a Hold istennői által teremtett három csillag nyomába indulnak. Útjukat sötét erők, varázslatok és titkok övezik, közben viszont nem csak egymással kell megtalálniuk a közös hangot, de sokszor saját magukkal is békét kell kötniük.

Az első kötet, A Sors csillagai még májusban érkezik, a két folytatás, a Sóhajok vizén és Az Üvegsziget pedig a nyár folyamán.

Íme az első rész fülszövege, ami már előrendelhető webshopunkban:

Az új királynő tiszteletére a Hold három istennője három csillagot teremtett, egyet tűzből, egyet jégből, egyet vízből. A csillagok azonban lehulltak az égről, és ezáltal veszélybe került a világok sorsa. Három nő és három férfi egyesült erővel keresi a csillagokat…

Sasha Riggs visszavonultan élő festőművész, az őt gyötrő rémálmokat rendkívüli festményeken örökíti meg. Látomásai Korfu szigetére vezérlik, ahol találkozik öt emberrel, akik a Tűz csillagát keresik. Sasha felismeri mindnyájukat, hiszen már korábban megfestette őket: a bűvészt, a régészt, az utazót, a harcost és a magányost. Mindnyájuknak küldetése van, és mindnyájuk körül valami titok lappang. 
Sasha, a látó kovácsolja eggyé a csapatot, és rájön, hogy Bran Killian, a bűvész hatalmas erővel és beleérző képességgel bír. Sasha küszködik ritka adottságával, de Bran mellette áll, hogy támogassa, felrázza kishitűségéből, és higgyen benne. 
Sasha és Bran azonban csak kettő a hatból, akiknek együtt kell működniük, hogy a tenger alatt, a földben rejtőző Tűzcsillagot megtalálják. Bizalmukat, egységüket, szerelmüket beárnyékolja egy sötét erő, amely mindent képes lenne tönkretenni, ami az útjába áll, hogy megkaparintsa a csillagot…

Lisa Kleypas: Rafe karácsonya


Karácsony van Londonban, Rafe Bowman pedig pont ekkor érkezik meg Amerikából, hogy találkozzon Natalie Blandforddal, Lady és Lord Blandford csodálatos lányával. Rafe biztos benne, hogy külleme azonnal el fogja varázsolni a kiszemelt lányt, még akkor is, ha rossz híre és vad természete nem is éppen megnyerő. Londonba érve azonban az első dolog, amivel szembe kell néznie, hogy bizony meg kell tanulnia az itteni arisztokrácia szabályait, és hogy sokkal nehezebb megnyernie a választott menyasszony kezét, mint arra először számított. Ez a karácsony a legkiszámíthatatlanabbá válik, egy cinikust romantikussá változtat, és a legfélénkebb szíveket is lángra lobbantja.

Ezzel a kötettel ugyan befejeződik a Wallflowers sorozat, de az írónő rajongói nem maradnak új regények nélkül, elkezdjük ugyanis kiadni a Ravenel család négy kötetét, ebből három (Érzéketlen aranyifjú, Winterbone választottja, Ördöngös tavasz) már nyáron megjelenik! Akik szeretik az izgalmakat, a humort és a mindent legyőző szerelmet, azok újfent remek olvasmányra lelhetnek ennem a sorozatban.

Courtney Milan: A szüfrazsett botrány


Miss Frederica "Free" Marshall szívét-lelkét az újságjába fekteti, ami a nők jogainak legfontosabb szócsöve. Az ellenségei mindent elkövetnek, hogy elpusztítsák az üzletét, és hogy elhallgattassák őt. Free mindent megtesz, hogy ezt megakadályozza, de lassan kifogy a tartalékokból, és sürgősen segítségre van szüksége…

Edward Clarkot magára hagyta a családja, hogy ott pusztuljon egy háború sújtotta földön. Így aztán a férfi az egyetlen kiutat választotta: gazembernek és hamisítónak áll. Amikor megtudja, hogy a családja, amelyik magára hagyta, Miss Marshall üzlete ellen tör, felajánlja a nőnek a segítségét. De nem önzetlenség vezérli, ő csupán eszközt lát a nőben, amivel bosszút állhat. Azonban Free hamarosan elvarázsolja Edwardot, viszont amikor ezt a nő is felfedezi, már késő. A férfinak fel kell fednie a múltját és a hazugságait, ami miatt akár örökre elveszíthetik egymást.

Kristen Ashley: A motoros


Tyra Mastersnek elég dráma jutott a múltban. Most viszont új, nyugalmas életet él – egészen addig, amíg nem találkozik álmai férfijával. Az izmos, tetovált motoros azonnal tequilával és élete legvadabb éjszakájával robban be Tyra életébe. De ő is tudja, hogy nem a tequila és a szex miatt vonzódik a férfihez. Valójában ő az, akit a lány mindig is akart. Sajnos, egyben az új főnöke is…

Kane Allannek van egy szabálya. Soha nem dolgozik azzal, akivel lefekszik. Így aztán amint együtt tölti az éjszakát az új titkárnőjével, azonnal ki is rúgja Tyrát. Amikor pedig a lány szembeszáll vele és elkezd harcolni a munkájáért, Kane egy feltételt szab a lánynak: megtarthatja az állását, ha nem fekszenek le többet. Soha. De ahogy egyre fülledtebbé válik köztük a légkör, a férfinek rá kell ébrednie, hogy ő lesz az, aki megszeg minden szabályt…

További információkért, részletekért kövessetek bennünket a Facebookon!

1 megjegyzés:

  1. A motorost nagyon várom. Igaz még A nyomozót se olvastam. De ami késik nem múlik. :DDDD

    VálaszTörlés