2016. március 3., csütörtök

Romantikus terveink 2016-ra (1. rész)

Hamarosan érkeznek új romantikus regényeink, így három cikken keresztül fogjuk bemutatni, milyen könyvekkel tervezünk kedveskedni az olvasóinknak.

NORA ROBERTS:

The Obsession


Naomi Bowes izgatottan várja tizenkettedik születésnapját, minden vágya ugyanis egy bicikli. Egy éjjel, felébredve álmából, szemtanúja lesz annak, ahogy édesapja egyenesen besétál a szomszéd erdőbe. A kislány a férfi nyomába ered, hiszen úgy gondolja, épp az ajándékát készül elrejteni. Ám az erdőben valami sokkal sötétebb titokra lel, ami egész családja életét gyökeresen megváltoztatja.
Tizenhét évvel később Naomi új néven sikeres fotós, aki nomádként jár városról városra. Ám amikor megérkezik Sunrise Cove-ba, úgy dönt, házat vásárol és új életet kezd. Hamarosan új barátokra is talál, és egy férfi is a képbe kerül. De bármennyire is csodásnak tűnik ez az új élet, Naomi kénytelen szembenézni vele, hogy a múltja bizony itt is utoléri.


Stars of Fortune (The Guardians trilogy 1.)


Hogy megünnepeljék új királynőjük trónra lépését, a Hold három istennője három csillagot teremtett, egyet tűzből, egyet jégből, egyet vízből. De a csillagok lehulltak az égből, ezzel veszélybe sodorva a világok sorsát. Három nő és három férfi egyesíti az erejét, hogy meglelje a lehullott darabokat…
Sasha Riggs elismert művész, akit rémálmok gyötörnek, melyeket ő hihetetlen festményekké formál. Víziói végül Korfu szigetére vezetik, ahol már öt másik ember keresi a tűz csillagát. Sasha felismeri őket, hiszen már lefestette mindet korábban: egy varázsló, egy archeológus, egy vándor, egy harcos és egy magányos farkas. Sasha pedig az, aki összefogja őket, a látnok. A varázslóban, Bran Killianban talál először társra, aki segíti, támogatja őt. Azonban mindegyiküknek együtt kell dolgozniuk, ami nem könnyű, mert minden lépésük körül sötét árnyak ólálkodnak.

Bay of Sighs (The Guardians trilogy 2.)


Annika egy sellő, aki a tenger mélyéről érkezett, hogy felkutassa a lehullott csillagokat. Ebben az új világban azonban ártatlansága és szépsége nem sokat ér, de ügyességével mégis öt új társa segítségére lehet. Sawyer King, a messziről érkezett vándor vezetésével Kapri szigetére érkeznek, ahol a vízből készült csillag rejlik. Ám Sawyer nem csak a vezetőjük: ő látja Annika csodálatos énjét – de azt is tudja, hogy ha közel engedi a sellőt a szívéhez, akkor a férfi sosem fog visszatalálni a szárazföldre… Mindeközben pedig az ellenség egyre erősebb, halálos veszéllyel fenyegetve mindnyájukat.


Island of Glass (The Guardians trilogy 3.)

Terveink szerint a trilógia befejező, angolul még meg nem jelent kötetét is kiadjuk még idén, amiben véget ér az Őrzők és a Csillagok legendás története.


JULIA QUINN

Everything And The Moon (The Lyndon Sisters 2/1)


Hét évvel ezelőtt Robert Kemble-t a házasság küszöbén hagyta ott Victoria Lyndon, a férfi pedig sosem bocsájtotta meg hajdani szerelme árulását.
Hét évvel ezelőtt Victoria Lyndon házasságra készült lépni Robert Kemble-lel, de a férfi visszatáncolt és Londonba költözött.
Victoria apja szerint egy gróf nem veheti el egy vikárius lányát, és ez így is igaz. De amikor a két fiatal újra találkozik, újra feléled a régen elfojtott érzelem, minden régi sérelem dacára. De vajon miért hiszi mindkét szerelmes, hogy a másik hagyta ott őt, és vajon képesek lesznek-e újra megbízni a másikban? Vajon másodszor győzedelmeskedhet-e a szerelmük, ami egyszer már elbukott?

Brighter Than The Sun (The Lyndon Sisters 2/2)


Billington earljének, Charles Wycombe-nak jelenleg a legnagyobb problémája, hogy feleséget kell találnia, mielőtt elérkezik a harmincadik születésnapja, különben minden vagyonát elveszíti. Ekkor hozza össze a véletlen Ellie Lyndonnal, aki viszont épp férjet keres, különben apja fog kijelölni neki egyet – és abban nem lesz köszönet. Elli azonban nem szokott ismeretlenekkel szerelembe esni, és a jóképű Charlest is igyekszik legalább addig távol tartani magától, amíg meg nem ismeri az elbűvölő arc mögött rejlő embert. De mit tehet a lány, amikor a férfi vonzerejének lehetetlen ellenállni?

Wyndham elveszett hercege (Wyndham két hercege sorozat 1.)


Jack Adley egy haramia. Egy katona. Világéletében gazember volt. És soha nem akarta felvállalni a felelősséget, amivel az öröksége és mások felé tartozik. De amikor rádöbbennek, hogy ő a Wyndham Ház rég elveszett sarja, véget ér a szabad élete, ő pedig hamarosan azt a nevet kénytelen viselni, amit sosem akart: Wyndham hercege.
Grace Everleigh már öt éve él az özvegy Wyndham hercegné mellett. Ez kifejezetlen hálátlan feladat, és csak nagyon ritkán tud kitörni a mindennapi rutinból… egészen addig, amíg Jack Audley meg nem érkezik a lány életébe, hetyke mosolyával és sármjával. Ő nem az a férfi, akinek nemet lehet mondani, és amikor Grace a karjai között van, nem is akar nemet mondani. De ha ő valóban herceg, akkor egyben az egyetlen férfi is, aki sosem lehet a lányé…

Mr. Cavendish, ha jól sejtem (Wyndham két hercege sorozat 2.)


Amelia Willoughby azóta Wyndham hercegének a jegyese, hogy az eszét tudja. Szó szerint, ugyanis mindössze hat hónapos volt, amikor családja megkötötte erről a szerződést, innentől neki csak várnia kell. És várni, és várni Thomas Cavendishre, a hercegre, aki végre elveszi feleségül. De a lányban egyszer csak feléled a gyanú: mi van, ha a férfi valójában nem is gondol rá?
Nos, ebben van igazság. Nagyon is. Thomas jobban szeret vőlegény lenni, semmint hogy házas ember legyen. De ahogy jobban megismeri a menyasszonyt, kezd rádöbbenni, hogy sokkal több van a lányban, mint hinné. Ám mindezt fenekestül felforgatja, amikor meglelik Thomas eltűntnek hitt kuzinját, aki talán Wyndham igazi hercege. De ha nem Thomas a herceg, akkor nincs is eljegyezve Ameliával. Milyen kegyetlen vicc ez a sorstól, hiszen az arrogáns herceg elkövette azt a hibát, hogy szerelembe esett… a saját menyasszonyával!

Because of Miss Bridgerton


Néha ott találod meg a szerelmet, ahol nem is várnád…
Ez nem az az alkalom.
Mindenki úgy gondolja, Billie Bridgerton az egyik Rokersby testvérhez fog hozzámenni. A két család évszázadok óta szomszédok, gyermekkorában a kis Billie állandóan Edwarddal és Andrew-val játszott. Egyikük remek férj lenne… valamikor.
Néha pontosan abba az emberbe szeretsz bele, akibe kell…
Vagy nem.
Van egy Rokesby, akit Billie ki nem állhat, és az George. Ő a legidősebb és a grófi cím várományosa, de arrogáns, idegesítő, és úgy tűnik, utálja a lányt. Mindez pedig teljesen jól van így.
De néha a sorsnak nagyon különös humora van…
Amikor azonban Billie és George szó szerint közel kerülnek egymáshoz, új szikra lobban köztük. És amikor elcsattan a két ellenfél között az első csók, rájönnek, hogy az, akit nem képesek elviselni, egyben az, aki nélkül nem is tudnak élni…

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése