2016. március 5., szombat

Romantikus terveink 2016-ra (2. rész)

Hamarosan érkeznek új romantikus regényeink, így három cikken keresztül fogjuk bemutatni, milyen könyvekkel tervezünk kedveskedni az olvasóinknak.

KRISTEN ASHLEY

Law Man (Dream Man 3.)


A félénk Mara Hanover fülig szerelmes a szomszédjába. Már négy éve titokban figyeli álmai férfiját, ugyanis a jóképű Mitch Lawson rendőrnyomozóval különböző okok miatt "nem játszanak egy csapatban", és semmi esély sincs rá, hogy egy olyan férfi, mint Mitch, bármit is akarna a lánytól. De amikor Mara olyan problémával kénytelen szembenézni, amivel egyedül nem tud megbirkózni, a férfi az, aki a segítségére siet.
Mitch már régen szemet vetett gyönyörű szomszédjára, és amikor lehetősége adódik, rohan is a segítségére, plátói kapcsolatuk pedig hamarosan forró szerelemmé válik. Azonban amikor Mara egy nyugtalanító telefonhívást kap az unokatestvérének gyerekeitől, felszínre tör a múltja, amit igyekezett maga mögött hagyni. Képes lesz a jóképű férfi rábírni Marát, hogy végleg szakítson a múlttal, és építsen egy közös jövőt vele?



Motorcycle Man (Dream Man 4.)


Tyra Mastersnek elég dráma jutott a múltban. Most viszont új, nyugalmas életet él – egészen addig, amíg nem találkozik álmai férfijával. Az izmos, tetovált motoros azonnal tequilával és élete legvadabb éjszakájával robban be Tyra életébe. De ő is tudja, hogy nem a tequila és a szex miatt vonzódik a férfihez. Valójában ő az, akit a lány mindig is akart. Sajnos, egyben az új főnöke is…
Kane Allannek van egy szabálya. Soha nem dolgozik azzal, akivel lefekszik. Így aztán amint együtt tölti az éjszakát az új titkárnőjével, azonnal ki is rúgja Tyrát. Amikor pedig a lány szembeszáll vele és elkezd harcolni a munkájáért, Kane egy feltételt szab a lánynak: megtarthatja az állását, ha nem fekszenek le többet. Soha. De ahogy egyre fülledtebbé válik köztük a légkör, a férfinek rá kell ébrednie, hogy ő lesz az, aki megszeg minden szabályt…

DANI ATKINS

Our Song


Ez a regény két házaspárról szól. Ally férje, Joe, egy önzetlen cselekedet miatt kórházba került. A szomszéd kórteremben fekszik David, akire felesége Charlotte vigyáz. David valamikor Ally első szerelme volt. 24 óra alatt, amíg a két férfi a kórtermekben fekszik, a két nőnek szembe kell néznie a múlttal. De vajon képesek lesznek feldolgozni, ami történt, félretenni egymással szembeni ellenérzésüket, és együtt támogatni férjeiket ezekben a nehéz időkben?

DANIELA SACERDOTI

Set Me Free


Margherita házassága lassan darabokra hullik. Amikor neki és lányának szüksége lenne a férjére, ő nincs sehol, a nő pedig végül úgy dönt, talán jobb, ha egy kis időre különválnak, hogy rájöjjenek, hová is tart a házasságuk. A nő elhagyja Londont és Glen Avich-be utazik, ahol édesanyja és mostohaapja épp most nyitott egy kávézót. Margherita elhatározza, hogy kihasználja ezt az időt, és megpróbál közelebb kerülni a lányához, Lanához is. Azonban mind anyára, mind lányára új és különös élmények várnak, amelyekre sosem számítottak korábban.

Don’t Be Afraid


Isabel Ramsay sikeres festő, aki azonban sosem tudta túltenni magát anyja tragikus halálán. Üldözik a múltbéli események, és lassan azt veszi észre, az élete kezd irányíthatatlanná válni. Egy téli napon azonban egy emlék bukkan fel egy rejtélyes nőről, aki régen megmentette az életét. De ki ez a nő és mi is történt akkor valójában?
Közben a családja és a barátai is egyre jobban aggódnak a lány lelki épségéért. Férje, Angus, hogy enyhítse neje szorongását, megismerteti Clarával, aki hamar belopja magát Isabel szívébe. De Clarát valami rejtély lengi körül: kicsoda ő valójában, és miért érzi úgy Isabel, hogy egész életében ismerte?

GILL HORNBY

És most együtt


Bridgeford városkájában nagy a baj. A belváros elnéptelenedett, az üzletek sorra zárnak be, a lakók lassan mind elköltöznek, hogy máshol próbáljanak szerencsét. Bridgeford lassan elveszti a lelkét.

De van valami, ami talán újra egyesítheti a közösséget: a zene. A helyi kórus, amivel eddig a városka lakói nem igen foglalkoztak, egy fontos versenyre készül, de ahhoz, hogy megnyerjék, új tagokra, új hangzásra van szükség. A kórus tagjainak, köztük egy magányos anyukának, egy középkorú, családjáért aggódó álláskereső férfinek és egy TV-s karrierről álmodozó tizenkilenc éves pincérlánynak közösen kell megtalálniuk a harmóniát a szomszédjaikkal, akikkel már évekkel ezelőtt eltávolodtak egymástól. Vajon sikerül megtanulniuk, hogyan dolgozhatnak együtt, hogy megmentsék a városkájukat?

2 megjegyzés:

  1. Már nagyon vártam Kristen Ashley könyvek folytatását.

    VálaszTörlés
  2. Mindhárom bejegyzéshez ugyanazt tudnám írni. Mindet nagyon várjuk, és ismét kitesz magáért a GABO kiadó! :) Köszönjük!

    VálaszTörlés