2016. március 7., hétfő

Romantikus terveink 2016-ra (3. rész)

Hamarosan érkeznek új romantikus regényeink, így három cikken keresztül fogjuk bemutatni, milyen könyvekkel tervezünk kedveskedni az olvasóinknak, az utolsó részben két új, nálunk debütáló írónő regényeiről rántjuk le a leplet.

LISA KLEYPAS

Again the Magic (Wallflowers 1.)


Lady Aline Marsden egyetlen feladata, hogy rangjához méltó férjet találjon. Ám ő inkább odaadja az ártatlanságát John McKennának, apja egyik szolgálójának. Viszont bármennyire is csodálatos számukra ez a szerelem, a hagyomány áthágása nem marad büntetlen – Johnt elbocsájtják, Aline pedig kénytelen egyedül élni vidéken, száműzve a londoni társadalomból.
Most azonban McKenna visszatért. Időközben megcsinálta a szerencséjét, és még jóképűbb, még vonzóbb, mint valaha. Azonban ördögien gonosz tervet forgat a fejében, aminek segítségével bosszút állhat a nőn, aki összetörte a szívét. De felbukkanásakor a szerelem lángjai is újra fellobbannak közöttük, a férfinek pedig döntenie kell, hogy bosszút áll, vagy mindent kockára tesz első és egyetlen szerelméért.




Secrets of a Summer Night (Wallflowers 2.)


Négy fiatal hölgy kerül be a londoni társasági életbe, és mindüknek egy célja van: női megérzéseik és fortélyaik segítségével férjet találni. Így született meg a férjvadász terv.
Annabelle Peyton elhatározta, hogy megmenti a családját a pusztulástól, ehhez pedig egy megfelelő nemest kell találnia, aki házassági ajánlatot tehetne neki. Azonban legnagyobb és legkitartóbb hódolója, Simon Hunt egyértelművé tette, hogy ugyan a lehető legnagyobb élvezetekben részesítené, de nem kérné meg a kezét. Annabelle igyekszik ellenállni egy ilyen előnytelen ajánlatnak, a barátnői pedig mindent megtesznek, hogy jobb partit találjanak neki, de vajon meddig tud ellenállni a lány a férfi kifinomult csábításának?

It Happened One Autumn (Wallflowers 3.)


A szépséges Lillian Bowmannek meg kell tanulnia, hogy az Amerikából hozott függetlensége igazából nem sokat ér Londonban, ahol a legerősebb ellenfele a sznob és kiállhatatlan Marcus, Lord Westcliff, a város legbefolyásosabb arisztokratája. Azonban amikor váratlanul a lány a lord karjaiban találja magát, teljesen összezavarodik. Se Lillian, se Marcus nem képes megérteni, hogyan vonzódhatnak olyan emberhez, aki ennyire nem megfelelő, ennyire különbözik tőlük – akit még csak nem is kedveltek korábban?

Devil in The Winter (Wallflowers 4.)


A visszahúzódó Evangeline Jennernek egy választása van, hogy megszabaduljon lelkiismeretlen rokonai szorításából: férjet kell találnia. Ehhez pedig tökéletes jelölt St. Vincent vicomte-ja. Csakhogy Sebastian hírneve minden, csak éppen nem patyolatfehér. Egy lánynak elég fél percet kettesben töltenie vele, hogy tönkretegye a jó hírnevét. Amikor viszont megjelenik egy lány a férfi ajtaja előtt, kezében egy házassági ajánlattal, minden a feje tetejére áll. Eve ajánlata ugyanis egy kikötést tartalmaz: a nászéjszaka az első és utolsó alkalom, hogy lefekszenek egymással. A férfinek tehát sokkal elszántabban kell küzdenie, ha meg akarja nyerni a lány bizalmát, de közben ő maga is nem várt átalakuláson megy keresztül.

Scandal in Spring (Wallflowers 5.)


Miután három szezont eltöltött férjkereséssel, Daisy Bowmannek édesapja félreérthetetlenül a tudomására hozza: férjet kell találnia minél előbb, különben apja választottjához kell hozzámennie, a kiállhatatlan Matthew Swifthez…
Daisy teljesen kétségbe esik. Egy Bownam sosem fogadja el a vereséget, és elhatározza, hogy bárkihez férjhez meg, kivéve Matthewt. Mindössze a férfi váratlanul felfedezett sármjával nem számolt, hamarosan pedig felfedezi, hogy a férfi, akit korábban ki nem állhatott, lehet, hogy álmai férfija. Viszont arra a férfi sem számított, hogy pont most kerül nyilvánosságra egy szörnyű titok, ami mindkettejük érzéseit romba döntheti…

A Wallflower Christmas (Wallflowers 6.)


Karácsony van Londonban, Rafe Bowman pedig pont ekkor érkezik meg Amerikából, hogy találkozzon Natalie Blandforddal, Lady és Lord Blandford csodálatos lányával. Rafe biztos benne, hogy külleme azonnal el fogja varázsolni a kiszemelt lányt, még akkor is, ha rossz híre és vad természete nem is éppen megnyerő. Londonba érve azonban az első dolog, amivel szembe kell néznie, hogy bizony meg kell tanulnia az itteni arisztokrácia szabályait, és hogy sokkal nehezebb megnyernie a választott menyasszony kezét, mint arra először számított. Ez a karácsony a legkiszámíthatatlanabbá válik, egy cinikust romantikussá változtat, és a legfélénkebb szíveket is lángra lobbantja.

COURTNEY MILAN

The Duchess War (Brothers Sinister 1.)


Miss Minerva Lane visszahúzódó életet él, és minden vágya, hogy ez így is maradjon. Régen a figyelem középpontjában állt, de ez rosszul végződött – olyannyira, hogy még a nevét is megváltoztatta, hogy elmenekülhessen a múltja elől. Így aztán amikor egy új herceg érkezik a városba, megpróbálja elkerülni, hogy felkeltse az érdeklődését. De Robert Blaisdell, Clermont hercege nem bolond. Ahogy megismerkedik Minnie-vel, úgy fedezi fel, hogy sokkal több minden bújik meg a félénkség álarca mögött. Elhatározza, hogy mielőtt felfedné saját titkait, fényt derít a nő múltjára – de ehhez bizony a félénk hölgynek is lesz egy-két szava.

The Heiress Effect (Brothers Sinister 2.)


Miss Jane Fairfield mindig mindent elront. Amikor társaságban van, sikerül mindig rossz dolgokat mondania – nem is keveset. Bármennyire is igyekszik, még a hatalmas hozománya sem tudja megakadályozni, hogy ne legyen gúnyolódások céltáblája. De ő pontosan ezt akarja. Képes bármit megtenni, ha végül nem kell hozzámennie senkihez, és megőrizheti biztonságban a húgát.
Mr. Oliver Marshall mindent jól csinál. Egy herceg fia, de mindent megtesz azért, hogy az egyszerű embereket képviselje. Viszont épp ezért minden lépésére ügyelnie kell, hisz számos ellenfélre tett szert. Nincs szüksége rá, hogy egy nem megfelelő nő megmentésére kelljen sietnie. Legfőképpen pedig olyasvalakibe beleszeretni, aki könnyen a vesztét okozhatja. Mégis, van valami a magabiztos Jane-ben, aminek nem tud ellenállni… még akkor sem, ha ez mindkettőjük vesztét okozhatja.

The Countess Conspiracy (Brothers Sinister 3.)

Sebastian Malheur a legveszélyesebb fajta kéjenc: művelt. Ha éppen nem hölgyekkel kerül botrányos helyzetbe, akkor tudományos teóriáival kápráztatja el a művelt közönséget. Egyszerre elismerik, megvetik és szidalmazzák – de minderre ő csak nevet.
Violet Waterfueld, Cambury özvegy bárónője ezzel szemben nagy tiszteletnek örvend, és reméli, hogy ez így is marad. De titokban sajnos nagyon is szoros kötelék fűzi Anglia leghírhedtebb gazemberéhez: Sebastian elméletei ugyanis nem az övéi. Azok Violet teóriái.
Így aztán amikor Sebastian azzal fenyegetőzik, hogy felmondja az évek óta tartó együttműködésüket, Violet mindent megtesz azért, hogy ezt megakadályozza – még ha ehhez meg is kell nyitnia a szívét, amit a kéjenc egyetlen cselekedetével elpusztíthat.

The Suffragette Scandal (Brothers Sinister 4.)


Miss Frederica "Free" Marshall szívét-lelkét az újságjába fekteti, ami a nők jogainak legfontosabb szócsöve. Az ellenségei mindent elkövetnek, hogy elpusztítsák az üzletét, és hogy elhallgattassák őt. Free mindent megtesz, hogy ezt megakadályozza, de lassan kifogy a tartalékokból, és sürgősen segítségre van szüksége…
Edward Clarkot magára hagyta a családja, hogy ott pusztuljon egy háború sújtotta földön. Így aztán a férfi az egyetlen kiutat választotta: gazembernek és hamisítónak áll. Amikor megtudja, hogy a családja, amelyik magára hagyta, Miss Marshall üzlete ellen tör, felajánlja a nőnek a segítségét. De nem önzetlenség vezérli, ő csupán eszközt lát a nőben, amivel bosszút állhat. De Free hamarosan elvarázsolja Edwardot, de amikor ezt a nő is felfedezi már késő. A férfinak fel kell fednie a múltját és a hazugságait, ami miatt akár örökre elveszíthetik egymást.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése